Westergrens Horse & Country -

WeH&C

 

VIKTIGT!!!!!!!

Vårterminen närmar sig sitt slut, och snart tar semestrar över all fokus. Då är det lätt att glömma bort höstens planering...

Vi börjar redan planera grupperna inför höstterminen - därav vill vi att man säger upp sin ridplats om man ej vill behålla den senast den 1/7. Även önskemål om ändringar skall lämnas innan dess.

Har man ej inkommit med sin uppsägning innan den 1/7 debiteras man för hela höstterminen, och således blir man betalningsskyldig.

Detta gäller för både Susannes & Tords ridverksamhet!!

WeH&C är ett familjeföretag som drivs makarna Westergren.

Här finns en komplett ridanläggning med stort ridhus 20 x 64 m inrett med härlig cafeteria bl.a, utebana, med bra underlag, terrängbana, stor hinderpark, härliga ridvägar i naturen runt knuten m.m.

Tord håller lektionsverksamhet för privata ekipage, främst i hoppning -  hemma på gården, men även ute på andra anläggningar. Tord har många års erfarenhet av att träna ekipage på alla nivåer och i alla åldrar, i såväl hoppning, dressyr och terräng. De flesta som rider är med i fasta grupper, men det finns även möjlighet att rida privat och även rida med enstaka gång i befintlig grupp.

 Susanne har en egen liten ponnyridskola hemma på gården, och har även privatgrupper och privatlektioner - alla kategorier av ryttare. För dig som är intresserad finns det platser i några grupper. 

Susanne har även  ridläger på alla skollov och weekendkurser - både för de med egen häst och de som behöver låna häst. Weekendkurserna riktar sig även till vuxna.     

Terrängträningar på egen bana, inomhusterräng, träningstävlingar, tävlingsverksamhet i fälttävlan och hoppning är andra delar som ingår i företaget.

Nu i Corona-tider är det viktigt att du som rider här stannar hemma om du eller någon i familjen visar symptom. I övrigt tänk på att iakta försiktighet enligt Folkhälsomyndighetens rekommendationer!

 

 

 

Tord & NuEller Aldrie under ärevarvet för Breeders Trophy 2013.