Westergrens Horse & Country -

WeH&C

 

VI BYTER MAILADRESS FROM 31/1-21 - NI NÅR OSS FORTSÄTTNINGSVIS PÅ: info@wehc.se

Vårterminen är igång, och än så länge finns det platser lediga både i Susannes och Tords grupper - läs mer under respektive flik.

 

WeH&C är ett familjeföretag som drivs makarna Westergren.

Här finns en komplett ridanläggning med stort ridhus 20 x 64 m inrett med härlig cafeteria bl.a, utebana, med bra underlag, terrängbana, stor hinderpark, härliga ridvägar i naturen runt knuten m.m.

Tord håller lektionsverksamhet för privata ekipage, främst i hoppning -  hemma på gården, men även ute på andra anläggningar. Tord har många års erfarenhet av att träna ekipage på alla nivåer och i alla åldrar, i såväl hoppning, dressyr och terräng. De flesta som rider är med i fasta grupper, men det finns även möjlighet att rida privat och även rida med enstaka gång i befintlig grupp.

 Susanne har en egen liten ponnyridskola hemma på gården, och har även privatgrupper och privatlektioner - alla kategorier av ryttare.  

Susanne har även  ridläger på alla skollov och weekendkurser - både för de med egen häst och de som behöver låna häst. Weekendkurserna riktar sig främst till vuxna.     

Terrängträningar på egen bana, inomhusterräng, träningstävlingar, tävlingsverksamhet i fälttävlan och hoppning är andra delar som ingår i företaget.

Nu i Corona-tider är det viktigt att du som rider här stannar hemma om du visar symptom.

Du ska även tänka på att endast ta med en medhjälpare i möjligaste mån, för att undvika trängsel i stallet och på läktaren.

ALLA som rider Susannes hästar skall rida med handskar.

I övrigt tänk på att iakta försiktighet enligt Folkhälsomyndighetens rekommendationer!

 

 

 

Tord & NuEller Aldrie under ärevarvet för Breeders Trophy 2013.