Westergrens Horse & Country -

WeH&C

 

Jullovsläger 

December närmar sig - dags att tänka på julklappar....., och vad vore roligare än att få träna extra hoppning, eller gå på ett miniläger på jullovet??!!

Obs! Nedanstående läger är flyttat till den 3-5/1, och slås ihop med hopplägret. Deltagarna kan därmed välja att delta 3 dagar istället om man vill till samma kostnad som hopplägret. Vill man vara med 2 dagar, så är det den 4-5/1.

29-30/12 - ett 2-dagarsläger för de yngre fr. 8 år, som vill prova på att sova över en natt i vår mysiga stuga. Deltagarna kommer att delas upp i två jämna grupper, och ridpassen kommer att vara av varierande art - så de får göra lite av varje!

I lägeravgiften ingår: 4 st ridpass, teori, alla måltider, boende och häst- alternativt boxhyra - och mycket annat mysigt och hästigt!!! För de som tar med egen häst finns det endast möjlighet att ha hästen ute i liten rasthage max 1 h. Man tar med eget foder om man har egen häst med sig.

Lägret börjar kl.10.00 första dagen, och slutar kl 16.00 sista dagen efter en gemensam fika (lunch ingår även denna dag).

Max antal deltagare: 10-12 st

Vill ditt barn inte sova över - prata med Susanne, så hittar vi en lösning.

Pris: 2695 kr + 250 kr om du vill ha avbokningsskydd.

 

 

3-5/1 -  Ett 3-dagars träningsläger med hoppinriktning för barn och ungdomar från 11 år - med övernattning i vår mysiga stuga. Deltagarna kommer delas upp i två grupper, om de blir tillräckligt många - efter nivå.

Ridningen är blandad med markarbete och hoppning. För de mer rutinerade kan man önska att hopplektionerna hålls av Tord (kan ordnas om de blir tillräckligt många).

 I kursavgiften ingår: 6 st ridpass, hästlära, lunch, fika, middag och häst- eller boxhyra. Foder står ägaren själv för om man tar med egen ponny/häst.

För de som har med sig egen häst-  är det begränsad möjlighet att låna hage 1 h/dag.

Lägret börjar kl 10.00 första dagen - och slutar kl.16.00 sista dagen efter en gemensam fika (även lunch denna dag).

Max antal deltagare - 10-12 st.      

Pris: 3995 kr  + 250 kr om du vill ha avbokningsskydd      

 

 

                   

 

 

 

 

För bokning - kontakta Susanne på 070-762 08 06 (helst sms och uppge mailadress)

 

VÄLKOMNA!!!